FoodPro Preloader

ENI-EKOYY: Traumatische situaties in EOPYY


Een protestbrief aan EOPYY stuurt de IOCYA Doctors 'Association, met betrekking tot het geval van het verzenden van documenten en het ontvangen van hen van de artsen. De verklaring van de Association of Doctors of EPHYY vermeldt het volgende: "Getuigen van nog een ander idioom in het geval van het verzenden van documenten en ontvangen van EOPYY, zijn ook gemaakt door de betrokken artsen

Een protestbrief aan EOPYY stuurt de IOCYA Doctors 'Association, met betrekking tot het geval van het verzenden van documenten en het ontvangen van hen van de artsen.

De verklaring van de Association of Doctors of EPHYY vermeldt het volgende:

"Getuigen van nog een ander idioom in het geval van het verzenden van documenten en ontvangen van EOPYY, zijn ook gemaakt door de betrokken artsen.

De administratie van EOPYY, na de eerste beslissing om de documenten vanaf elk punt in Griekenland naar de kantoren van de Pefki-organisatie te sturen, besloot een week geleden om ze naar een ander punt in Attica te sturen, in het gebied Doupoukas Aspropyrgos. Het verbood inderdaad dat een van de providers de documenten persoonlijk kon afleveren!

Nadat hij al had besloten samen te werken met een opslag- en opslagbedrijf, liet hij geen van de aangesloten leveranciers weten zonder het exacte adres, telefoonnummers en bedrijfsnaam ("Archieven") te geven die we zullen ontvangen, we zijn geleid naar de huidige situatie :

Koeriersdiensten zijn zich ofwel niet bewust van wie de dossiers zal bezorgen of degenen die erin geslaagd zijn dit bedrijf te vinden om door haar functionarissen te worden geïnformeerd dat er geen overleg is geweest met EKOYY voor het starten van de ontvangst van dossiers; vorige week. Dientengevolge worden de bestanden gestapeld op lokale postkantoren evenals die van koeriersdiensten. Een van hen bereidt zich voor om ze terug te sturen naar de afzenders!

En als dit allemaal komisch klinkt, informeren we u dat het management van EOPYI helemaal niet grappig is, wat onze inspanning en werk voor de hele maand is.

Na dit alles verwachten we de onmiddellijke oplossing van het probleem, zodat de EOPYY op een gegeven moment opnieuw triomfeert voor zijn werken, deze keer goed. "