FoodPro Preloader

Cardiovasculair risico bij reumatische aandoeningen - een nuttige dag in Onassis


Het Onassis Cardiac Surgery Center organiseert een workshop over 'Cardiovasculair risico bij reumatische aandoeningen - Preventie en vroege diagnose' op vrijdag 9 juni om 18.00 uur in de 'Stelios Papadimitriou'-hal (Syngrou 357, Kallithea). Het onderwerp behandelt kwesties zoals cardiovasculair risico bij reumatische aandoeningen, lipidemisch profiel en preventie bij reumatische patiënten, diagnostische hulpmiddelen voor de benadering van cardiovasculaire aandoeningen bij reumatische patiënten, de rol van oefening, muziek en dans bij cardiovasculaire en reumatische patiënten. N

Het Onassis Cardiac Surgery Center organiseert een workshop over 'Cardiovasculair risico bij reumatische aandoeningen - Preventie en vroege diagnose' op vrijdag 9 juni om 18.00 uur in de 'Stelios Papadimitriou'-hal (Syngrou 357, Kallithea).

Het onderwerp behandelt kwesties zoals cardiovasculair risico bij reumatische aandoeningen, lipidemisch profiel en preventie bij reumatische patiënten, diagnostische hulpmiddelen voor de benadering van cardiovasculaire aandoeningen bij reumatische patiënten, de rol van oefening, muziek en dans bij cardiovasculaire en reumatische patiënten. Na het einde van de workshop zal er een artistiek programma zijn in het Atrium van Attica.

Het doel van het seminar is om patiënten met reumatische aandoeningen bewust te maken van de preventie en vroege behandeling van hart- en vaatziekten. Reumatische patiënten hebben een hogere incidentie van cardiovasculaire problemen dan de rest van de bevolking. Hart- en vaatziekten in deze patiëntengroep zijn meestal stil, dus de diagnose is te laat gesteld.

De conferentie is gericht aan patiënten en gezondheidswerkers. Entree is gratis.