FoodPro Preloader

VS: vermoord zijn vrouw omdat ze haar medicijnen niet kon betalen


Een bejaarde in de staat Florida zit in de gevangenis nadat hij de politie heeft verteld dat hij zijn vrouw heeft vermoord door haar te fotograferen omdat haar medicijnen nu hun financiële mogelijkheden te boven gaan en zijn vrouw pijn leed. Williams Jr. Hagger, 86, wordt gevangengehouden zonder een bevelschrift in de gevangenis nadat hij begin maandag had gezegd dat hij zijn vrouw Karolin in zijn hoofd had geschoten toen hij thuis in Port Saudi Lousy sliep, volgens zijn schriftelijke getuigenis uitgegeven door het kantoor van de sheriff van het gebied.

Een bejaarde in de staat Florida zit in de gevangenis nadat hij de politie heeft verteld dat hij zijn vrouw heeft vermoord door haar te fotograferen omdat haar medicijnen nu hun financiële mogelijkheden te boven gaan en zijn vrouw pijn leed.

Williams Jr. Hagger, 86, wordt gevangengehouden zonder een bevelschrift in de gevangenis nadat hij begin maandag had gezegd dat hij zijn vrouw Karolin in zijn hoofd had geschoten toen hij thuis in Port Saudi Lousy sliep, volgens zijn schriftelijke getuigenis uitgegeven door het kantoor van de sheriff van het gebied.

"Ik wil me verontschuldigen omdat ik niet eerder (bij de autoriteiten) heb gebeld, ik wilde mijn kinderen wijzen op wat er eerst was gedaan, " zei Hager volgens de verklaring.

Hegger zei dat hij erover dacht om zijn vrouw, 78 jaar oud, enkele dagen geleden te vermoorden omdat hij leed. Terwijl hij hem in het verleden had verteld dat hij wilde sterven, had hij hem nooit gevraagd haar te vermoorden, volgens de getuigenis.

Het kantoor van de sheriff zei dat de ouderen in de gevangenis zitten met de voorbedachte moordzaak nadat ze dinsdag voor de rechter zijn gebracht.

Volgens een lokale tv-zender had het echtpaar in 2011 het faillissement uitgesproken en Karolin Hager leed gedurende 15 jaar aan ernstige artritis en andere kwalen. Het is niet bekend welke medicijnen zijn ingenomen of welke verzekering het paar had.

De Amerikaanse vereniging van gepensioneerden zonder winstoogmerk (AARP) concludeerde afgelopen november in een november-rapport dat stijgende prijzen voor sommige speciale geneesmiddelen op recept hen buiten de financiële mogelijkheden van veel mensen hebben geplaatst en dat de staatsverzekering voor gepensioneerden hen niet genoeg oplevert dekking om ze te kopen.

Foto: St. Lucie County Sheriff's Office (via nationalpost.com)