FoodPro Preloader

Waarom doet het huwelijk vrouwen pijn?


Gemiddeld twee pond in de eerste zes maanden van hun huwelijk wordt genomen door vrouwen, volgens een nieuwe studie door wetenschappers van de Flinders University in Adelaide, Australië. Gemiddeld twee pond in de eerste zes maanden van hun huwelijk wordt genomen door vrouwen, volgens een nieuwe studie door wetenschappers van de Flinders University in Adelaide, Australië.

Gemiddeld twee pond in de eerste zes maanden van hun huwelijk wordt genomen door vrouwen, volgens een nieuwe studie door wetenschappers van de Flinders University in Adelaide, Australië.

Gemiddeld twee pond in de eerste zes maanden van hun huwelijk wordt genomen door vrouwen, volgens een nieuwe studie door wetenschappers van de Flinders University in Adelaide, Australië.

Inderdaad, zoals gepubliceerd in de Body Image review, zijn diegenen die een paar dagen voor de grote dag op dieet zijn geweest dikker.

In het kader van het onderzoek onderzochten wetenschappers bewijs van bijna 350 bruiden, van wie de helft op dieet was, om in hun trouwjurk te passen

.

van hun dromen.

In feite nam een ​​op de drie bruiden de grote beslissing na instigatie van haar verloofde of een familielid.

Degenen die dronken hadden een doel om gemiddeld 9 pond te verliezen voor de grote dag.

Volgens de gegevens vetden degenen die het deden toen 3, 2 kg in de eerste helft van de bruiloft, terwijl degenen die het meest onder druk werden gezet om gewicht te verliezen, 4, 5 pond nodig hadden.

"De toename van het lichaamsgewicht na het huwelijk kan het gevolg zijn van meer ontspannen eetgewoonten en fysieke activiteit, omdat de pas getrouwden de motivatie verliezen om over zichzelf te waken.

Maar waarschijnlijk is het ook omdat het zo voelt

.

heeft zijn man ingepakt en hoeft niet langer naar zijn uiterlijk te kijken ", zeiden de onderzoekers, en analyseerden de resultaten.