FoodPro Preloader

Nursing Conference: professor G. Kyriopoulos heeft een postdoctorale opleiding voor verpleegkundigen aangekondigd


De oprichting van een postuniversitair studieprogramma met als titel "Administration of Nursing Services" na de goedkeuring van een verzoek van ENE aan de Association of Professors van de National School of Public Health, kondigde de emeritus hoogleraar Gezondheidseconomie Yiannis Kyriopoulos aan tijdens de 7e Panhelleense verpleegconferentie, gehouden door op vrijdag in Thessaloniki

De oprichting van een postuniversitair studieprogramma met als titel "Administration of Nursing Services" na de goedkeuring van een verzoek van ENE aan de Association of Professors van de National School of Public Health, kondigde de emeritus hoogleraar Gezondheidseconomie Yiannis Kyriopoulos aan tijdens de 7e Panhelleense verpleegconferentie, gehouden door op vrijdag in Thessaloniki.

Zoals Prof. Kyriopoulos zei: "De EMU heeft ons de mogelijkheid geboden om onze programma's te verbreden en door nieuwe technologie en applicaties te gebruiken om educatieve programma's te maken, vooral voor verpleegkundigen, die een zeer dynamische en kritische populatie van gezondheidswerkers zijn en die verdienen de best mogelijke bijscholing. "

Het programma zal een tweejarig (deeltijd) programma zijn om verplegend personeel te faciliteren en zal het volgende academische jaar 2015-2016 beginnen.

EMU-voorzitter Dimitris Skoutelis zei: "Dit programma gaat een enorme lacune vullen in de postdoctorale opleiding verpleegkunde en op een wetenschappelijke manier de specifieke kennis organiseren die nodig is om zo'n speciale dienst als de verpleging te beheren. "