FoodPro Preloader

Patoulis: Griekenland op de wereldkaart van reisgeneeskunde


De noodzaak van een alomvattende nationale strategie voor de ontwikkeling van gezondheidstoerisme, zegt de voorzitter van de raad van Griekse medische toerisme-ELITOUR, de centrale vereniging van gemeenten van Griekenland (KEDE) en de Atheense medische vereniging (YPE), George Patoulis, in de marge van de internationale van de Medische Toerismeconferentie, IMTJ Medical Travel Summit 2018, gehouden in Athene (21-24 mei)

De noodzaak van een alomvattende nationale strategie voor de ontwikkeling van gezondheidstoerisme, zegt de voorzitter van de raad van Griekse medische toerisme-ELITOUR, de centrale vereniging van gemeenten van Griekenland (KEDE) en de Atheense medische vereniging (YPE), George Patoulis, in de marge van de internationale van de Medische Toerismeconferentie, IMTJ Medical Travel Summit 2018, gehouden in Athene (21-24 mei).

Patoulis benadrukt dat er stappen zijn ondernomen om vorm te geven aan de Griekse medische toerismemarkt, "het water is in de groeve geraakt", zoals hij zegt, maar het heeft continuïteit, consistentie, snelheid, coördinatie en coördinatie van inspanningen en initiatieven nodig en veel werk om de resultaten die Griekenland heeft "te krijgen" met zijn hoogtepunt in de World Travel Map. Het geeft de zekerheid weer dat ons land de mogelijkheid heeft om te schitteren in de snelgroeiende medische toerisme-industrie en zichzelf als een topbestemming te vestigen.

Het onderstreept dat de internationaal erkende IMTJ Medical Travel Summit in Athene deel uitmaakt van het nationale actieplan en tegelijkertijd de mening versterkt dat Griekenland een bestemming is voor medisch toerisme. "Twee jaar geleden was medisch toerisme een" visie "en vandaag, na een zware inspanning, ging het over in" actie ". De inspanningen tot nu toe hebben vruchten afgeworpen, " zei de heer Patoulis.

De ESA-voorzitter voegde daaraan toe dat "bij afwezigheid van een centraal politiek initiatief, de ESA en de KEDE initiatieven hebben genomen om zowel binnen als buiten Griekenland te overtuigen dat ons land de World Traveller veel te bieden heeft." We hebben het World Institute of Greek Doctors opgericht, de clustering van de uitstaande Griekse artsen in de wereld, terwijl we het opzetten van de internationale Health Tourism Center. beide instellingen zich richten op de uitwisseling van expertise voor de ontwikkeling van een internationaal netwerk van wetenschappelijke expertise voor de kenmerken van Gezondheidstoerisme dat Griekenland te bieden heeft, evenals de afscherming van toeristische diensten aangeboden door Veiligheid Nummer 1, dat veiligheid is.Veiligheid van de geleverde diensten vanaf het eerste moment van aankomst van vervolgreizigers en hun medische fysieke monitoring, tot hun terugkeer in hun thuisland, evenals onze nationale medische kredietwaardigheid en het waarborgen van onze internationale wetenschappelijke betrouwbaarheid, de elementen zijn die we als een prioriteit hebben gesteld in de doelen, laten we de toetreding van Griekenland tot de World Health Tourism Charter".

De heer Patoulis benadrukt in de APE-MPA dat naast het feit dat vandaag de gezondheidscentra die Griekenland moet presenteren voor Health Tourism , de nieuwste technologie van betrouwbare apparatuur beschikbaar is, die overeenkomt met de meest geavanceerde medische centra ter wereld, op het niveau van certificering, hebben temos alle klinieken die betrokken zijn bij het pakket medisch toerisme.

Acties in de volgende ruimte

Zoals de president van de EES zegt, zijn belangrijke evenementen in Griekenland en in het buitenland, die ons land naar het hart van de markt voor medisch toerisme zullen brengen, gepland voor de volgende keer.

Na een conferentie over gezondheidstoerisme in Griekenland in grote steden in het buitenland, zoals New York, Montreal, Chicago en Melbourne, is een bijeenkomst gepland in Los Angeles op 9 juni, in samenwerking met de Griekse expat.

"Het evenement maakt deel uit van het initiatief dat we willen geven aan het informeren van het Hellenisme van expats door belangrijke stadscentra te bezoeken, waar de stem van ons land luid is en we bruggen van samenwerking creëren in verschillende landen over de hele wereld. contacten met overheidsfunctionarissen en marktspelers in Aziatische landen (India, China, enz.), Amerika en Europa, waar we het interessant vonden. "

Eindelijk, volgende maand, zal er een "evenement op hoog niveau" plaatsvinden in de geboorteplaats van Hippocrates in Kos (23-24 juni), een belangrijk congres voor gezondheidstoerisme met topsprekers uit de hele wereld.

G. Patoulis, nieuwe voorzitter van de Griekse Medische Toeristenraad

PEEK: Private Clinics zijn op zoek naar patiënten in het buitenland ...

ESA: Gezondheidstoerisme, een strategische speler op het ontwikkelingsschaakbord

Patoulis: Griekenland is een belangrijke speler in gezondheidstoerisme in India en Azië

The Baths & Medical Medicine is een krachtig 'papier' van gezondheidstoerisme

Kuuroordtoerisme: ongebruikt 752 punten in Griekenland

Gespecialiseerde gezichtschirurgie als mogelijk "papier" van medisch toerisme

Medisch toerisme: Griekenland claimt een deel van de wereldwijde markt van 40 miljard euro