FoodPro Preloader

Zes gegarandeerde oplossingen voor donkere kringen


Niemand houdt ervan om 's ochtends wakker te worden en te beseffen dat hij zwarte cirkels rond zijn ogen heeft. Vermoeidheid en slapeloosheid zijn de twee belangrijkste factoren voor dit fenomeen. Bekijk enkele gegarandeerde manieren om de donkere kringen onder je ogen te bestrijden: Natte servetten met natte handdoek Vlak voordat je in slaap valt, maak je een handdoek nat en leg je hem in de koelkast

Niemand houdt ervan om 's ochtends wakker te worden en te beseffen dat hij zwarte cirkels rond zijn ogen heeft.

Vermoeidheid en slapeloosheid zijn de twee belangrijkste factoren voor dit fenomeen.

Bekijk enkele gegarandeerde manieren om de donkere kringen onder je ogen te bestrijden:

Natte servetten met natte handdoek

Vlak voordat je in slaap valt, maak je een handdoek nat en leg je hem in de koelkast. 'S Ochtends, zodra je wakker wordt, doe je de handdoek in je ogen. Als het te koud is, kun je er nog een dunne handdoek tussen doen. Laat het een paar minuten staan ​​en probeer te kalmeren. De kou helpt roodheid en donkere kringen in je ogen verminderen.

Koud comprimeert met thee

Nadat je thee hebt gezet met de speciale sachets, laat je ze een tijdje afkoelen onder afkoelen. Ga liggen en stop het in je ogen. Laat ze 10 minuten inwerken. Tannines die thee bevatten, verminderen de zwelling van de ogen en maken de cirkels eronder minder zichtbaar.

komkommer

Als je 's morgens genoeg tijd hebt, snijd een paar plakjes komkommer, ga liggen en doe het ongeveer 15 minuten in je ogen. In het ideale geval doe je het net na het comprimeren met de theezakjes. De vochtinbrengende eigenschappen van komkommer ontspannen de huid in uw ogen.

aardappelen

Corresponderend gebruik met komkommer. Snij twee plakjes rauwe aardappelen en laat ze in de koelkast afkoelen, doe ze ongeveer 20 minuten in je ogen.

Compressen met melk

Hoewel niet erg wijdverspreid, is het kosteneffectief om melk te gebruiken om zwarte kringen in de ogen te verminderen. Doop twee stukjes katoen in de melk en doe ze 20 tot 30 minuten in je ogen.

Eiwitheid

Dit lijkt misschien onverwacht, maar het is net zo effectief. Klop het ei uit twee eieren tot ze wat verharden / dikker worden. Doop twee stukken katoen en geef het materiaal lichtjes rond de ogen. Laat het ongeveer 20 minuten inwerken en dan ... was het goed!