FoodPro Preloader

Een workshop over drugs, preventie, therapieën en welzijn van de staat


Het seminar 'Jeugd en drugs: preventie - therapieën - staatswelzijn' vindt plaats op het Aegean College, 17, zaterdag 21 maart om 10.00 - 16.00 uur, in het Ioannis Kapodistrias Centrum voor Europese Studies en Studies in samenwerking met Rotary Club Athens - Lycabettus en Aegean College. Sprekers, bekende professoren, sociologen, artsen, advocaten en vertegenwoordigers van het Beveiligingskorps zullen zich bezighouden met het informeren en voorkomen van jonge mensen tegen drugs, zullen nieuwe medische ontwikkelingen over DNA en afhankelijkheid aankondigen en rehabilitatie- en revalidati

Het seminar 'Jeugd en drugs: preventie - therapieën - staatswelzijn' vindt plaats op het Aegean College, 17, zaterdag 21 maart om 10.00 - 16.00 uur, in het Ioannis Kapodistrias Centrum voor Europese Studies en Studies in samenwerking met Rotary Club Athens - Lycabettus en Aegean College.

Sprekers, bekende professoren, sociologen, artsen, advocaten en vertegenwoordigers van het Beveiligingskorps zullen zich bezighouden met het informeren en voorkomen van jonge mensen tegen drugs, zullen nieuwe medische ontwikkelingen over DNA en afhankelijkheid aankondigen en rehabilitatie- en revalidatiebehandelingen zullen worden gepresenteerd. ontgifting.

Van bijzonder belang zijn de getuigenissen die na hun herstel bij de samenleving horen.

De workshop zal plaatsvinden onder auspiciën van de Rotary International 2470 Regio en de steun van het Europees Parlement in Griekenland. Certificaten van deelname worden uitgegeven.