FoodPro Preloader

Gouden sponsor ING Griekenland op Spetses mini Marathon 2014


Voor het vierde opeenvolgende jaar was ING de gouden sponsor van de mini-marathon van Spetses, die plaatsvond op 10 en 12 oktober op het eiland Spetses. Dit jaar omvatte het evenement, naast de 5 en 25 km races, een 10 km lange route, een 5 km lang Spetses-Costa 3 langlaufen, een 150 meter lang kinderzwempak en een kinderrace van 500 en 1000 meter

Voor het vierde opeenvolgende jaar was ING de gouden sponsor van de mini-marathon van Spetses, die plaatsvond op 10 en 12 oktober op het eiland Spetses. Dit jaar omvatte het evenement, naast de 5 en 25 km races, een 10 km lange route, een 5 km lang Spetses-Costa 3 langlaufen, een 150 meter lang kinderzwempak en een kinderrace van 500 en 1000 meter.

Dit jaar was een onderscheidend kenmerk voor zowel de Spetses mini-marathon als ING, aangezien ze zijn onderscheiden als "nationale kampioenen" in de "European Business Awards door RSM London". Zo hebben twee 'nationale kampioenen' hun krachten gebundeld en een internationaal evenement georganiseerd.

In de 4e Spetses mini-marathon hebben naar schatting meer dan 5.000 mensen aan de evenementen deelgenomen, terwijl naar schatting meer dan 10.000 mensen het eiland als geheel hebben bezocht. Karina Pereira, Marketing Manager bij ING Griekenland, zei: "We zijn bijzonder verheugd over onze dynamische deelname aan de Spetses-minimarathon, als het eerste ING Running Team, waarvan de leden 250 leden bereikten., won de eerste plaats tussen de andere Running Teams die deelnamen aan het evenement, op basis van officiële timing, om het hele eiland Spetses oranje te kleuren.

Nog een jaar lang was de promotie van ING in Spetses in overeenstemming met haar sterke merknaam, die de Live Well-filosofie voor preventie, gezondheid en welzijn promootte . ING's mensen verspreidden duizenden oranje hoeden en handdoeken naar alle aanwezigen en gasten.

De Min Marathon van Spetses ondersteunde met hun aanwezigheid, als gasten van ING, de tweelingzussen Eirini en Anna Vassiliou, Pan-Helleense kampioenen op 400 meter, de acteur Leonidas Kalfaigiannis en de tv-presentator Christos Anthopoulos.

Dit jaar organiseerde ING, in het kader van het gouden sponsorschap, een grote wedstrijd waarmee een gelukkige deelnemer naar Luxemburg kon reizen om deel te nemen aan de unieke ING Night Marathon in mei 2015 in Luxemburg.

ING heeft ervoor gekozen dit jaar de Spetses-minimarathon te ondersteunen, omdat het deel uitmaakt van de Live Well-filosofie, die preventie, een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerde levensstijl bevordert. De president en CEO van ING Griekenland, Luis Miguel Gomez, zei: "We zijn bijzonder trots om de Spetses Mini Marathon vanaf het begin te ondersteunen, evenals voor de uitstekende organisatie van de voorzitter van het organisatiecomité, dr. Marina-Lyda Koutarellis. De Minimarathon van Spetses is de beste uitdrukking van de Live Well-filosofie. We leven goed voor ING: we hebben een goede gezondheid door preventie, wellness en sport " .