FoodPro Preloader

Wat voelt een zenuwinzinking?


De term "neurale stoornis" wordt gebruikt om een ​​extreem stressvolle periode van leven te beschrijven waarin het individu niet in staat is om adequaat te presteren in eenvoudige, dagelijkse activiteiten. Het is meestal het resultaat van overbelasting, zowel fysiek als psychologisch, van de eisen van het dagelijks leven. Ne

De term "neurale stoornis" wordt gebruikt om een ​​extreem stressvolle periode van leven te beschrijven waarin het individu niet in staat is om adequaat te presteren in eenvoudige, dagelijkse activiteiten.

Het is meestal het resultaat van overbelasting, zowel fysiek als psychologisch, van de eisen van het dagelijks leven.

Nerveuze shock is geen officiële diagnose, noch wijst het noodzakelijkerwijs op een specifieke mentale stoornis, maar is soms een aanwijzing voor een onderliggende depressie of angststoornis. In ieder geval is het geen gezond stressmanagementsysteem.

Typische symptomen van nerveuse shock variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van de oorzaak die het veroorzaakt. Ook is het concept van nerveuze shock van grote culturele aard en wordt het dus anders ervaren dan mensen en mensen.

Over het algemeen wordt aangenomen dat de nerveuze schok het onvermogen van de persoon impliceert om te functioneren volgens de gebruikelijke normen die het karakteriseren. Hij kan bijvoorbeeld de baan een aantal dagen missen, sociale ontmoetingen vermijden en niet op een afspraak verschijnen, of het moeilijk vinden om een ​​gezond en uitgebalanceerd dieet en slaapplan te volgen.

Hoe ervaar je een zenuwinzinking? Hoe beïnvloedt de aflevering zijn perceptie van de wereld en zijn eigen lichaam?

Yahoo Health en Whisper, een gratis app waarmee gebruikers geheimen, berichten, gedachten en emoties kunnen delen met behoud van hun anonimiteit, geeft inzicht in de ervaring van nerveuze shock door de ogen van mensen die het hebben meegemaakt.

Je voelt dat de wereld wordt vernietigd en je weet niet hoe je hem moet redden.

Een kamer zonder ramen, licht of deur. Je bent opgesloten met al je gedachten om je te martelen zonder te kunnen vertrekken.

Het is eng. Je voelt dat je de controle over je eigen verstand verloren hebt, dat er niets logisch is en je voelt dat het leven geen waarde heeft. Het is alsof je op de automatische piloot bent zonder controle te hebben.

Ik voelde me als de wereld om me heen en mijn nek gesloten alsof ik stikte. Het is een vreselijk gevoel.

Het ziet eruit als een hel. Je kunt niet ademen en je denkt dat je hart 10 pond weegt. Er is ook een gevoel van paniek.

Je voelt dat je diep van binnen pijn hebt en dat er nooit een remedie voor deze pijn zal zijn.

Het is alsof je in de oceaan bent wanneer je een tsunami raakt. Je probeert aan de oppervlakte te blijven maar de gewichten naar beneden te trekken.