FoodPro Preloader

HIV testweek


Week van HIV-tests wordt mede georganiseerd door NGO's "PRAKSIS", "Checkpoint" en "Living Centre" van 21 tot 28 november in Athene, Piraeus en Thessaloniki. Dit is het tweede achtereenvolgende jaar van uitvoering van het programma, dat is bedoeld om mensen in risicogroepen aan te moedigen om gezondheidswerkers te bekijken en te mobiliseren om deze test aan te bieden als onderdeel van routine-onderzoeken in specifieke faciliteiten en om te informeren meer mensen die een beleid formuleren over de sociaaleconomische voordelen van het verhogen van HIV-testen

Week van HIV-tests wordt mede georganiseerd door NGO's "PRAKSIS", "Checkpoint" en "Living Centre" van 21 tot 28 november in Athene, Piraeus en Thessaloniki.

Dit is het tweede achtereenvolgende jaar van uitvoering van het programma, dat is bedoeld om mensen in risicogroepen aan te moedigen om gezondheidswerkers te bekijken en te mobiliseren om deze test aan te bieden als onderdeel van routine-onderzoeken in specifieke faciliteiten en om te informeren meer mensen die een beleid formuleren over de sociaaleconomische voordelen van het verhogen van HIV-testen.

De slogan van het evenement is "Praat met HIV. Doe de test". Examens vinden plaats in verschillende gebieden van Athene, Piraeus en Thessaloniki, van 10.00 tot 22.00 uur.

Het curriculum staat op www.hivtestingweek.info