FoodPro Preloader

Wat is de gevaarlijke smaak van Kerstmis?


Het past goed bij sauzen, snoep en dranken, maar toxicologen waarschuwen dat als we met het bedrag wegkomen er een risico op vergiftiging bestaat. Drie tot vier eetlepels specerijen volstaan ​​om paranoia te veroorzaken en een gevoel van 'we zitten vast in modder', meldde het tijdschrift TIME. De

Het past goed bij sauzen, snoep en dranken, maar toxicologen waarschuwen dat als we met het bedrag wegkomen er een risico op vergiftiging bestaat.

Drie tot vier eetlepels specerijen volstaan ​​om paranoia te veroorzaken en een gevoel van 'we zitten vast in modder', meldde het tijdschrift TIME.

De reden voor de geur van nootmuskaat, waarvan de bijwerkingen in grote hoeveelheden worden geconsumeerd, is al eeuwenlang bekend vanwege een chemische stof ( myristine ), volgens experts in een artikel uit de New York Times.

Myrasticin behoort tot een familie van complexe stoffen met psychoactieve eigenschappen. Volgens Dr. Edward Boyer, een professor aan de Universiteit van Massachusetts, ervoeren mensen die ... een slijm ondervoeding hadden, een scherp gevoel van luiheid, met hun herinneringen aan het incident gefragmenteerd en onvolledig. Boyer is tijdens zijn carrière twee ernstige gevallen van nootmuskaatvergiftiging tegengekomen, waarbij patiënten in het ziekenhuis moesten worden opgenomen.

Zo veel als je van muskaat houdt, ga gewoon in een kom zitten voor de gerechten die je deze kerst zult bereiden.